Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Design

 

Aspect electrizant

Maiestrie sculpturala si precizie germana – caracteristicile aerodinamice si fluide ale modelului Opel Ampera contribuie la o conducere fara emisii. Si aceasta fara ca soferul sau pasagerii sa fie nevoiti sa faca sacrificii: modelul Ampera asigura spatiul, comoditatea si functiile de confort ale unui model modern cu cinci usi, patru locuri si o capacitate de incarcare de 300 litri.

Design

 

Arta aerodinamicii

Elementele de aerodinamica sportiva ajuta la maximizarea autonomiei de deplasare. Caracteristicile aerodinamice ale zonei frontale si oglinzilor exterioare au fost optimizate; sectiunea din spate este prevazuta cu un spoiler proiectat special si elemente de separare neta.

Au fost utilizate materiale usoare, precum capacele de policarbonat transparent pentru grila frontala si insertiile rotunde din jantele sport din aliaj de 17 inch cu design cu 5 spite. Acestea contribuie la reducerea coeficientului aerodinamic in zonele critice.

 

Forme sculpturale si linii expresive

Design

Farurile dramatice in forma de bumerang se prelungesc fara puncte de separatie cu proiectoarele de ceata situate mai jos. Autovehiculul are o pozitie joasa care denota dinamism, mai evidenta in sectiunea frontala si in spate. Noul logo Opel indraznet este prezent pe grila radiatorului si pe baza cromata din spate.

 

Fantele verticale de pe marginile exterioare ale barei de protectie din spate confera autovehiculului un profil jos sportiv. Culoarea sa unica Pearl White Diamond cu panourile laterale inferioare si bara de protectie spate intr-o culoare asortata subliniaza farmecul dinamic al modelului.

 

Calatorii comode fara compromisuri in fiecare zi

Atmosfera din interiorul modelului Opel Ampera este creata de noile materiale de inalta calitate si tehnologie. Vizibilitatea buna in toate directiile, postul de conducere orientat catre nevoile soferului, spatiul amplu, spatiul pentru cap si pentru picioare suficient pentru 4 adulti si volumul de baza al portbagajului de peste 300 de litri au fost regandite pentru a oferi un mediu deosebit atat pentru pasageri, cat si pentru sofer.

Elementele de decor interior includ designul unic Jet Black combinat cu accente Spice Red si vopseaua Dark Argent Metallic de pe zona centrala a panoului de instrumente.

Apartenenta la clasa de autovehicule electrice este subliniata de elementele de decor ale portierelor prin temele emblematice folosite. Prin intermediul unui schimbator de viteze integrat, a doua afisaje pentru informatii si a unui sistem infotainment cu touchscreen, modelul Ampera ofera utilizatorului experienta unui mediu complet electric.

 

Descopera Ampera in showroom-ul Union Motors! Programari la 021/9405 sau prin formularul de contact rapid