Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Design

 

Design  TRAIESTE IN STIL MAI LUXOS.

 Volumul generos al portbagajului de 1.630 de litri si hayonul inteligent cu actionare      electrica fara maini* fac din Sports Tourer un adevarat lider. Scaunele spate cu functie  de  încalzire si alte caracteristici inovatoare pentru o stare de bine vor aduce luxul în  viata ta  zilnica.

 *Dotare standard pentru Innovation. Dotare optionala pentru Dynamic. Nu este disponibila  pentru Selection si Enjoy.

 

 

 

Design LUMINI TEHNOLOGIE LED CARACTERISTICE.

 Luminile spate cu tehnologie LED* si luminile diurne sub forma de aripa, specifice  marcii  Opel, adauga un plus de stil si vizibilitate.

 *Dotare optionala

 

 

 

 

 

Design PERSONALIZAT.

 Astra Sports Tourer este special conceput pentru ca tu sa te simti in largul tau. Interiorul  premium, de dimensiuni mari, se inscrie practic intr-o noua categorie in  clasa de  autovehicule compacte.

 

 

 

 

 

 

Design SPATIOS SI CONFORTABIL.

 Portbagajul mare (540-1630 l) si scaunele spate cu functie de încalzire asigura spatiu  si  confort in calatoriile lungi, în timp ce scaunele spate fractionabile in raport de  40/20/401*,  cu  buton de pliere printr-o singura atingere si eliberare rapida, iti ofera  mai  multe optiuni in  activitatea ta zilnica. Daca preferi simplitatea, scaunele  fractionabile printr-o  simpla atingere  in raport de 60/40 sunt disponibile standard.

 *Optional

 

 

 

 

Design JANTE DISTINCTE.

 Contururile autovehiculului atrag privirile, pneurile sunt cele care vorbesc.

 Alege între jante din aliaj de 16'', 17'' si 18'' pentru o postura puternica a noului  Astra  Sports Tourer.

 

 

 

 

 

Design  SOARE SI AER PROASPAT.

 Bucura-te de aer proaspat printr-o simpla atingere de buton. Trapa din sticla cu  actionare  electrica* de dimensiuni mari, cu deflector de vant integrat, te fereste de  curentii de aer  neplacuti, iar parasolarul va mentine caldura in exterior.

 *Dotare optionala