Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Programul Service Favorit

Programul Service Favorit

Pentru ca stim cat de mult conteaza masina ta pentru tine am lansat un Program nou la Union Motors, Service-ul Opel autorizat care te va ajuta sa ai grija de ea.

Dupa ce masina ta a iesit din garantia oferita de Producator iti recomandam sa ne vizitezi cel putin o data pe an in service-ul nostru autorizat Opel pentru a beneficia de cunostintele si expertiza calificata a personalului Union Motors.

Masina ta va fi verificata si vei primi sfaturi utile pentru evitarea unor probleme ulterioare care pot aparea din motive diverse.

 Pentru a te ajuta sa ii oferi masinii tale cel mai bun tratament iti oferim reduceri atât la piesele originale cât si la manopera, prin Programul Service Favorit, la service-ul Union Motors.

 Astfel, in functie de vârsta masinii ai urmatoarele beneficii:

  • Reducere de 10% la toate piesele* originale si manopera daca masina ta are intre 2 – 4 ani
  • Reducere 20% la toate piesele* originale si manopera daca masina ta are peste 4 ani

Pentru o intelegere mai buna a ofertei cuprinse in acest Program, avem exemplu o revizie care poate incepe chiar de la 389 lei **cu TVA si manopera incluse pentru o masina intre 2-4 ani vechime sau 354 lei** cu TVA si manopera incluse pentru o masina mai veche de 4 ani.

*Reducere supusa unor termene si conditii.

**Exemplul de calcul foloseste un model Opel Corsa 1.0 benzina. Revizia contine inlocuirea uleiului, filtrelor de ulei, aer, polen si manopera.