Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Service Opel Autorizat

Pentru ca stie cat e de important pentru clientii sai si masinile lor si pentru ca are de mentinut o traditie, Union Motors pune la dispozitia clientilor sai nu doar cele mai moderne service-uri, dotate cu aparatura specializata si o gama vasta de piese de schimb si accesorii auto, ci si o echipa de specialisti calificati si pregatiti pentru reparatiile necesare masinilor.

 

  • Atelier reparatii mecanice/electrice oferind servicii de intretinere si reparatii de mecanica si electricitate in garantie si post-garantie, pentru toate autoturismele Opel.
  • Atelier reparatii tinichigerie/vopsitorie
  • Statie ITP autoturisme si autoutilitare pana in 3.5 to (masa maxima autorizata)
  • Centru de constatare daune pentru partenerii Asirom, Allianz-Tiriac, Omniasig, Garanta, Generali, Groupama, Gothaer si Uniqa urmand ca lista acestora sa fie permanent dezvoltata in viitor
  • Stoc piese Opel

 

In plus, pentru posesorii de masini cu daune care decid sa-si repare daunele in cadrul Union Motors, oferim autovehicul de inlocuire care sa le ofere mobilitate pe perioada reparatiei masinii cu dauna. 

Program service Opel:

Luni-Vineri: 08:00-18:00

Sambata: 08:00-13:00

Program de lucru inspectori, AICI 

 

Nu ezitati sa ne contactati pentru a ne cere mai multe informatii referitoare la interventia in service! Ne gasiti la 021 9405 sau pe email prin intermediul formularului de programare alaturat: